Erasmus1.jpg
Details

 

 


Αγαπητοί Γονείς/Κηδεμόνες, Μαθητές/τριες, αγαπητοί συνεργάτες της Διευθυντικής Ομάδας, αγαπητοί συνάδελφοι/φισσες  και επισκέπτες του διαδικτυακού χώρου της σχολικής μας μονάδας, σας καλωσορίζω με ιδιαίτερη χαρά στην ιστοσελίδα του Λανίτειου Λυκείου.

Στόχος του σχολείου μας  είναι η διαμόρφωση των παιδιών μας σε ελεύθερες, κριτικά σκεπτόμενες και αυτόνομες προσωπικότητες, ικανές να ανταπεξέλθουν στις προκλήσεις των νέων δεδομένων και καιρών. Παράλληλα, σκοπός μας είναι η δημιουργία ενημερωμένων  πολιτών  που γνωρίζουν  τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις τους,  που έχουν την ικανότητα να εκφράζουν  την άποψή τους και  να συμμετέχουν ενεργά στην κοινωνία. Τα παιδιά μας είναι  το παρόν και το μέλλον  της κοινωνίας μας

Μέσα από την ιστοσελίδα αναδεικνύεται το πολύπλευρο έργο του σχολείου μας, η σκληρή δουλειά, η συλλογικότητα και η αφοσίωση στο καθήκον που επιδεικνύονται από όλους. Ταυτόχρονα, παρουσιάζονται δημιουργικές εργασίες των  μαθητών/τριών  και των καθηγητών/τριών. Ακόμη, προβάλλονται οι διάφορες πολιτιστικές εκδηλώσεις του σχολείου, οι συμμετοχές σε Διαγωνισμούς, Συνέδρια και Ευρωπαϊκά Προγράμματα,  η συνεργασία με άλλα σχολεία, οι επισκέψεις ομιλητών ή ειδικών στο Σχολείο μας. Επίσης, αναρτώνται ανακοινώσεις, έντυπο υλικό που αφορά στη λειτουργία, οργάνωση και διοίκηση της Σχολικής Μονάδας.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ εκφράζω στους συνεργάτες της Διευθυντικής Ομάδας, για την αμέριστη συμπαράσταση και στήριξή  τους στο δύσκολο έργο  της  διοίκησης  και λειτουργίας του Σχολείου και τους συναδέλφους καθηγητές/τριες, για το αξιόλογο έργο που επιτελούν στο Λύκειο μας.

Θερμές ευχαριστίες θα ήθελα να απευθύνω σε όλους που με τις πρωτοβουλίες  και τη διάθεση του πολύτιμου τους  χρόνου συμβάλλουν  στην επιτυχία και ευόδωση των στόχων του Σχολείου μας. Τους ευχαριστούμε για τις στιγμές, τις χαρές, την προσφορά τους, τις δράσεις και συμμετοχές που μας κάνουν ευτυχισμένους και περήφανους! 

 Ευχαριστώ το Γραμματειακό  και Βοηθητικό Προσωπικό του Σχολείου μας για την άψογη συνεργασία και την συμβολή τους στην επιτυχία του δύσκολου έργου μας.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω τον Σύνδεσμο Γονέων και Κηδεμόνων του Σχολείου μας, τον Σύνδεσμο Αποφοίτων και Φίλων Λανιτείου, τον Πρόεδρο και τα μέλη της  Σχολικής Εφορείας Λεμεσού για την έμπρακτη συνεργασία και στήριξη τους.

 

Μυρτώ Πουαγκαρέ

Διευθύντρια Λανιτείου Λυκείου

 

Νέα καινοτομία ! Δείτε άμεσα μέσω της ιστοσελίδας ότι αναρτάται στο επίσημο facebook του σχολείου.

 
 

 

 


 


Για αμεσότερη ενημέρωση επισκεφθείτε μας στο επίσημο Facebook του σχολείου

laniteio logo